CADAVRU IDENTIFICAT. Trupul soacrei avocatului Cosmin Moraru a fost găsit de Crăciun

Data publicării:
20121226 20crima-40525

Cadavrul a fost descoperit marţi seara, puţin înainte de ora 19, de doi tineri pasageri ai unui autoturism care se îndreptau spre Oradea. La marginea drumului de lângă satul Nădar au observat un câine care dădea târcoale unui obiect.

Am crezut că la cineva îi e rău, am dat în spate și am văzut că era un om. Avea pe cap un sac negru și pe picior, deci era încelofanat în ceva sac negru și cu scoci. Avea o bluză roz și chilotul era de femeie”, spune martora Irina Balaiban.

Imaginea cadavrului abandonat pe câmp i-a cutremurat pe cei doi tineri, care au anunţat imediat Poliţia. „Nu era tranșat, era mâncat, început. Era învelit capul și un picior de la genunchi în jos. Eu chiar am crezut că e un animal.

Anchetatorii veniţi la locul macabrei descoperiri au constatat că animalele apucaseră să devoreze o parte din cadavru. Procurorii bănuiesc că sacul de plastic în care a fost învelită femeia a fost folosit pentru stoparea unei hemoragii şi cred că este vorba de corpul neînsufleţit al Paraschivei Vilhan, soacra avocatului orădean Cosmin Moraru.

Sebastian Vălean,procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, a declarat pentru Digi24 că, din indiciile culese de la fața locului, se poate bănui că este vorba de victima crimei comise de inculpatul Moraru Cosmin. „Vom putea furniza mai multe informații după efectuarea autopsiei”, a spus oficialul.

Surse din cadrul anchetei spun că starea în care a fost găsit cadavrul indică faptul că a fost abandonat pe câmp la începutul lunii decembrie, ceea ce ar coincide cu data de 3 decembrie, când soacra avocatului Cosmin Moraru a fost dată dispărută.

Tânărul apărător şi soția lui, Krisztina, profesoară la un liceu din Oradea, sunt acuzați că ar fi ucis-o pe mama acesteia din urmă, după care au fugit din ţară. După ce pe numele lor au fost emise mandate europene de arestare pe zece zile, cuplul a fost prins în Elveţia. Procedurile de extrădare sunt în plină desfășurare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri