Cadavrul unui copil de 14 ani găsit într-un sac din plastic, la Sighetu Marmației. Ce au aflat până acum polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
criminaliști
FOTO: captură Digi24

Descoperire șocantă la Sighetu Marmației, unde cadavrul unui copil de 14 ani a fost găsit de polițiști într-un sac din plastic, într-o anexă a locuinței tatălui său.

Descoperirea tulburătoare a fost făcută după ce un vecin, alarmat că nu l-a mai văzut pe băiat de ceva vreme, a sunat la poliție, mărturisind că suspectează că ceva rău s-a întâmplat, potrivit ziarmm.ro.

„Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat IJP Maramureș pentru sursa citată.

Polițiștii au mai spus că tatăl băiatului a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației pentru o expertiză psihiatrică.

S-a deschis dosar penal, iar ancheta este condusă de un procuror.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri