CAMERA ASCUNSĂ. Scandalul cărnii alterate ieftinește puiul în magazine cu până la 20%

Data publicării:
promotie pui

Cu toate asigurările inspectorilor sanitar-veterinari că pe piaţă nu există produse cu probleme, oamenii se uită de două ori înainte de a cumpăra carnea de pui.

După ce vânzările de carne de pui au scăzut vertiginos, supermarketurile s-au orientat rapid - au retras produsele Avicola Călărași din magazine și oferă preţuri promoționale pentru marfa de la raft.

Oficial, promoţia este valabilă doar în ziua respectivă.

Alt supermarket, aceeași situaţie: carnea de pui poate fi cumpărată la preţ redus. Cumpărătorii sunt circumspecți. Caută eticheta ca nu cumva pe ea să scrie Avicola Călăraşi.

„Dacă nu avem alternativă, mai cumpărăm, dar le gătim mai bine să nu existe riscul să ne îmbolnăvim”, spune un cumpărător.

„Am ajuns să iau ficat decât să mă uit după Avicola Călărași care s-ar putea să fie oriunde. Mai bine stau o săptămână până le retrage pe toate. Prefer să iau un ficat de pui, o ciorbă de vită și cam asta e pentru săptămâna viitoare”, mărturisește un altul.

O cantitate de peste 13 tone de carne de pui a fost retrasă de la vânzare din hypermarketurile Selgros, existând suspiciunea că ar fi infestată cu Salmonella. Carnea ar proveni de la Avicola Călăraşi, societate implicată în cel mai mare scandal de evaziune fiscală din industria alimentară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri