Cămin cultural în loc de apă și asfaltare. Costul total al lucrării se ridică la 2,7 milioane de lei

Data publicării:
camin cultural

În 2010, primarul comunei Meteş aloca bani pentru construcţia unui cămin cultural în satul Tăuţi, din județul Alba. Costul total: 2,7 milioane de lei. Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate în decebrie 2012, dar construcţia a fost oprită din lipsă de fonduri. În prezent, căminul este realizat în proporţie de 70%, iar pentru a fi terminat, primăria va trebui să mai aloce un milion de lei, sumă de care nu dispune, deocamdată.

„Mai util cred că era să aducă apă, să facă canalizare, eventual asfalt”, spune un localnic.

Sătenii din Tăuţi mai sunt supăraţi şi pentru că respectiva clădire are prevăzută o capacitate de 1.000 de persoane, iar în localitatea lor sunt puţin peste 600 de oameni.

Primarul spune că şi-a dat seama prea târziu de greşeală, dar că nu a făcut decât să îndeplinească voinţa alegătorilor.

„Cine nu munceşte nu greşeşte. În primă fază, când ni s-a prezentat căminul, am zis că e OK. Atunci când s-a turnat fundaţia ne-am dat seama că acest cămin va fi destul de mare. Am mers cu materialul clientului, asta au cerut oamenii prima dată”, susține primarul Traian Ursaleș.

Căminul cultural din Meteş ar trebui să fie gata până la finalul acestui an, pentru că edilul e hotărât să ducă la bun sfârşit construcţia. E greu de crezut însă că îşi va dovedi prea curând utilitatea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri