CAMION RĂSTURNAT. Carmen Dan: Şoferul a declarat că a rămas fără frâne

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan govro

CAMION MILITAR RĂSTURNAT. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că motorul camionului a căzut peste doi militari, fiind vorba despre care mai sunt încarceraţi la această oră, ea precizând că deocamdată echipele de intervenţie pot vedea doar picioarele acestora. Ea a mai spus că deocamdată nu poate fi declarat decesul celor doi. Ea a mai spus că din declaraţiile supravieţuitorilor reiese că autovehiculul a rămas fără frâne.

Ministrul Carmen Dan a afirmat că echipele de intervenţie acţionează în continuare pentru descarcerarea celor doi militari care mai sunt blocaţi în camion.

”Mai sunt două persoane încarcerate, se lucrează în acest moment pentru descarcerare, dar nu putem decât să vedem picioarele celor încarceraţi. Nu putem să confirmăm decesul”, a spus Carmen Dan.

Ea a mai declarat că motorul camionului a căzut peste cei doi militari pentru care acum se intervine.

”Aşa cum a fost răsturnat acel camion, motorul a căzut peste cele două victime încarcerate pentru care în acest moment se fac eforturi să fie descarceraţi”, a precizat ministrul.

Dan a precizat că iniţial au fost scoşi din camion şase militari, patru fiind inconştienţi.

De asemenea, ministrul a spus că apelul la 112 privind răsturnarea camionului a fost făcut la ora 21.37, iar la ora 21.40 a fost activat planul roşu de intervenţie.

Ea a menţionat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a declarat că a rămas fără frâne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri