Campanie. Motocicleta pierdută a lui Marian Godină ar putea salva viața unei copile  

Data publicării:
marian godina la digi 1

 

În prima postare, polițistul a scris povestea Măriucăi, o fetiță de trei ani care a fost diagnosticată cu cancer. Mama fetei strânge bani, cu ajutorul unei fundații, pentru operația fetei în Turcia. Marian Godină a postat o poză cu fata și a spus că el a donat 500 de euro pentru copilă și că îi roagă pe prietenii săi de pe rețeaua de socializare să doneze doi euro prin SMS.

VĂ ROG SĂ CITIȚI TOT TEXTUL!Cum v-ați simți dacă ați ști că propriul copil sau cineva drag se stinge din cauză că nu...

Posted by Marian Godina on 29 Martie 2016

După această postare, Marian Godină a povestit cum și-a cumpărat o cască de protecție, după ce a fost anunțat că va primi o motocicletă de serviciu. Polițistul a cumpărat casca din banii lui și a dus-o să fie inscripționată, însă motocicleta nu a mai ajuns la el. În schimb, a ajuns la Iași, de unde s-au făcut „presiuni”.

„Trecuseră deja săptămâna în care trebuia să ajungă motocicleta la Brașov și eu nu mai aveam răbdare, chiar dacă nu aveam încă tot echipamentul.
După ce a trecut și a doua săptămână și tot nu ajunsese nicio motocicletă, am sunat să văd ce se întâmplă și vestea auzită din telefon mi-a căzut ca un fulger:
-Păi cum? Nu știți? S-a făcut o nouă redistribuire și motocicleta pe care ai ales-o a fost trimisă la Iași.
-Dar nu am semnat pentru ea? Cum să fie trimisă în altă parte???
-Eee...s-au făcut presiuni mai mari de acolo.
Înțelesesem că ai nevoie de pile și ca să primești o motocicletă de serviciu și eram mai dezamăgit ca niciodată de această instituție.
Am ajuns acasă și i-am spus tatălui meu că nu mai primesc nicio motocicletă. A făcut mișto zile întregi de mine și de casca mea pe care mă îndemna să o port pe bicicletă”, a scris polițistul pe Facebook.

Marian Godină a scos casca la vânzare, cu promisiunea că banii vor fi donați pentru copila bolnavă. Cea mai mare sumă a fost cea de 500 de euro, donată de iubita unui prieten de-al polițistului.

Deşi spusesem că voi anunța mâine noul proprietar al căştii, pentru că suntem într-o cursă contra cronometru am "vândut"...

Posted by Marian Godina on 30 Martie 2016

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri