Cangur rătăcit în parcarea aeroportului din Melbourne

Data publicării:
07012013 20cangur-42380

Nu se ştie de unde a apărut cangurul în parcarea aeroportului din Melbourne, însă un lucru este cert: nu s-a dat prea uşor capturat. Animalul a reuşit să-i fenteze de mai multe ori pe poliţiştii chemaţi la fața locului. Calm, cangurul şi-a croit drum printre oamenii legii. În tot acest timp, cei aflaţi în aeroport au savurat spectacolul, fericiţi că pot vedea de aproape un asemenea exemplar

E minunat că unul dintre simbolurile noastre naţionale sare pe aici, prin parcare într-un loc unde sunt atâţia turişti”, a spus un localnic.

În cele din urmă, văzând că nu au nicio şansă să prindă cangurul, oamenii legii au chemat veterinarii care au tranchilizat animalul.

Judecând după unghiile lui, a ţopăit ceva pe bitum. S-a rănit la picioare, are dureri. Cred că a fost singurul lucru care l-a determinat să nu se panicheze şi să încerce să sară peste gard”, a declarat Manfred Zabinskas, ofiţer pentru salvarea animalelor.

Cangurul, care are trei ani, va fi ţinut sub observaţie, în captivitate o perioadă, după care va fi eliberat în sălbăticie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri