Carambol pe DN6. Doi oameni și-au pierdut viața, două TIR-uri au ars complet

Data publicării:
tir ars

Accident grav pe Drumul Naţional 6, în judeţul Mehedinţi. Şoferul unui autoturism a încercat o depăşire periculoasă, dar s-a lovit frontal de un TIR. A urmat un carambol, în care au fost implicate încă o maşină şi un al doilea autotren.

Ambele TIR-uri au luat foc, în urma accidentului şi au ars în totalitate, după cum se vede din imaginile trimise de un telespectator Digi24. Şoferul care a provocat coliziunea în lanţ şi-a pierdut viaţa, iar o femeie, pasageră în maşina lui, a ajuns la spital cu răni uşoare. Şi şoferul unuia dintre TIR-uri a murit în urma accidentului.   

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi la secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți. Şi DigiFM vă stă la dispoziţie! Printr-un sms la 0774.600.600, daţi-le de veste colegilor de la DigiFM şi ţării ce aflaţi! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri