Carieră de Hollywood la Hunedoara. Şansă pentru 500 de oameni

Data publicării:
castelul corvinilor - captura tv - 15 iulie 2015

Nici nu a început bine recrutarea posibililor figuranți, că 400 de persoane s-au și înscris pe liste. Înscrieri se mai pot face până pe 6 aprilie. Aspiranţii la celebritate sunt, în marea loc majoritate, pensionari sau şomeri.

„Mi-aș dori, dacă o să fiu luat.

De ce vă tentează oferta asta?

Sunt pensionar, am timp”, spune unul dintre ei.

„Mai sunt și care n-au serviciu, n-au posibilitatea de a câștiga bani și aceasta ofertă e binevenită”, completează altul.

„Fac și eu un ban, că aici la noi, la Hunedoara, se fac cam greu banii, fiindcă n-am găsit serviciu”, spune încă unul dintre cei care au completat fişele pentru recrutarea ca figurant.

Căutăm peste 500 de persoane de toate vârstele, femei, bărbați, copii, nu există niciun fel de limitare. Mai avem nevoie de niște vikingi, persoane cu barbă, interesante, cu ochi albaștri, blonzi, înalți”, explică Ema Hurmuzescu, coordonatorul operaţiunii.

Castelul Corvinilor a fost ales încă de anul trecut ca decor pentru noul film, al patrulea, din seria „Dragon Heart” a Universal Studio.

Americanii vor filma și pe timp de zi, dar și noaptea. Scenele vor fi turnate atât în interior, în Capelă și în Sala Cavalerilor, cât şi în exterior, acolo unde zilele acestea se construieşte un sat cu case din lemn şi piatră.

Filmările lungmetrajului american vor începe pe 14 aprilie și se vor încheia pe 10 mai. În perioada filmărilor, accesul turiștilor la Castel nu va fi restricționat. 90.000 de lei este suma pe care administraţia Castelului a încasat-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri