Carmen Dan, despre cazul fetiței din Baia de Aramă: „Nu polițiștii au bruscat copilul”

Data actualizării: Data publicării:
carmen-dan-govro
Ministrul de Interne Carmen Dan. Foto: Gov.ro

Ministrul de Interne, Carmen Dan, reacționează în controversa iscată de preluarea unei fetițe de 8 ani din Baia de Aramă, după ce aceasta a fost dată spre adopție. „Nu polițiștii au fost cei care au bruscat minora”, spune ministrul.

„După atitudinea corectă și firească a CSM de zilele trecute în cazul pedofilului, mă aștept la o reacție asemănătoare și în cazul fetiței din Mehedinți. Cred că este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliției acolo. Nu polițistii sunt cei care au bruscat copilul minor!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Precizările vin după ce, zilele trecute, în presă a apărut informația potrivit căreia judecătorul care ar fi eliberat un bărbat acuzat de pedofilie a intrat în vizorul CSM.

O fetiţă de opt ani a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus, vineri, efectuarea unei percheziții la locuința femeii, care nu mai avea calitatea de asistent maternal și care s-a opus ca fetița să meargă la cei doi soți care au înfiat-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri