Carmen Dan: Vreau să fac un act de reparaţie pentru poliţiştii de la Rutieră

Data actualizării: Data publicării:
2018-02-07 Carmen Dan conferinta-4084inquam photos george calin

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat referitor la concluziile anchetei privind poliţistul pedofil că doreşte să facă un act de reparaţie pentru poliţiştii de la Rutieră. „N-aş vrea să se înţeleagă că a fost acoperit de toţi colegii”, a spus Carmen Dan.

2018-02-07 Carmen Dan conferinta-4084inquam photos george calin
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Situaţia de la Rutieră, unde lucra pedofilul – acesta, în 2016, 2017, a primit calificativul foarte bine. Urmare a acesteo constatări, nu putea fi şoferul unui şef care nu avea dreptul la maşina de serviciu.

Sunt evidenţiate toate aspectele, sunt foarte bine conturate.

Vreau să fac doar două precizări, un act de reparaţie pentru poliţiştii de la Rutieră. Identificarea poliţistului pedofil de acolo a plecat. Probabil că exista o motivaţie, dată chiar de faptul că era cunoscut, că i se spunea <violatorul>. Pentru că era protejatul şefului, erau colegi care nu erau de acord.

Când s-a descoperit agresiunea şi s-a pus la dispoziţie fotografia tuturor poliţiştilor care au plecat în căutarea agresorului, fotografia printată era de o calitate foarte proastă. Sunt poliţişti de la Rutieră care au făcut asocieri, au căutat asemănări.

N-aş vrea să se înţeleagă că a fost acoperit de toţi colegii”, a spus Carmen Dan la Antena3.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri