Carne de porc vândută pe datorie, ultima găselniţă a comercianţílor din Craiova

Data publicării:
2011 20porc 20craiova-34293

Potrivit ziarului Adevărul, de această ofertă vor beneficia numai clienţii fideli. Invitată la emisiunea Revista presei să dea mai multe amănunte despre soluţia găsită de comercianţii din Craiova, jurnalista Andreea Mitrache, autoarea articolului, a spus că în acest caz nu poate fi vorba despre evaziune fiscală, ci despre vânzare cu plata la termen. Asta pentru că, în momentul efectuării plăţii, clentul va primi bon fiscal.

Cumpărătorii vor plăti o parte din bani la începutul lunii ianuarie, iar restul la sfârşitul lunii, sau la alte termene, după cum s-au înţeles cu vânzătorul.

„Nu vor fi mai mult de 20-30 de persoane care să beneficieze de această ofertă. Oltenii spun că trăiesc de pe o zi pe alta, iar carnea de porc, chiar dacă e pe datorie, tot scumpă li se pare”, a explicat Andreea Mitrache, într-o intervenţie telefonică.

În ceea ce priveşte cantitatea vândută, aceasta diferă în funcţie de mărimea pungii clienţilor. Unii vor un porc întreg, dar majoritatea se mulţumesc cu 3-4 kilograme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri