Casă în flăcări în centrul Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
incendiu Bucuresti 141016 (1)

Un incendiu a izbucnit în Sectorul 1 al Bucureştiului, pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea. A luat foc acoperişul unei vile iar focul ameninţa să se extindă şi la clădirile din jur. Pompierii au intervenit cu 10 maşini şi două autoscări. A fost trimis acolo şi un echipaj SMURD.

ACTUALIZARE. Incendiul a fost stins în apropierea miezului nopţii.

Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti: „Incendiul a fost semnalat în jurul orei 10 (seara – n.r.). Iniţial au fost trimise 4 autospeciale, o autoscară, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Primele echipaje au constatat că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului şi au fost trimise imediat, în mod progresiv, alte 6 autospeciale. În acest moment sunt 10 autospeciale şi două autoscări. Actionam pentru stingerea incendiului, este localizat, nu mai sunt probleme de propagare a acestuia la clădirile învecinate. Până în acest moment nu sunt victime şi nu au fost persoane surprinse de incendiu.”

Imagini cu casa în flăcări ne-au fost trimise de un telespectatori Digi24.

incendiu Bucuresti 141016 (1) incendiu Bucuresti 141016 (2)

Vă reamintim, dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri