Casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă de hoţi

Data publicării:
joshua-castellano

Casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă de hoţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri, potrivit unor surse din poliţie.

Reprezentanţii Poliţiei au confirmat sesizarea unui furt dintr-o locuinţă din Sectorul 2, fără a preciza cine este proprietarul, potrivit News.ro.

”În această dimineaţă, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza Sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o casetă de valori, ce conţinea bijuterii şi ceasuri. La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigaţii Criminale al Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi tragerea lor la răspunderea penală, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri