Câștigător al Loteriei bonurilor: „Cred că a fost singura cumpărătură pe care am făcut-o în ziua respectivă”

Data publicării:
Loterie bonuri fiscale-Mediafax Foto-Dragos Savu

Şerban Păun, câștigător al loteriei bonurilor, spune că a păstrat fiecare bon primit la cumpărături în ultimele două luni.

Am fost într-o benzinărie și mi-am cumpărat o cafea. Bonul, ce-i drept, l-am cerut după și vânzătorul a ezitat puțin sau a fost surprins că i l-am cerut. Cred că a fost singura cumpărătură pe care am făcut-o în ziua respectivă”, spune el.

Şerban Păun nu este singurul câştigător.

Eram în bucătărie, la televizor, și am văzut că s-a extras data, suma. Am verificat și am văzut că sunt câștigătoare”, spune și Laura Bucur.

O altă norocoasă este din judeţul Iaşi. Cu 6 lei şi 17 bani a cumpărat dintr-un supermarket, pe 7 februarie, o legătură de ridichi, o pungă de piper măcinat şi un pachet de şerveţele.

Pentru a intra în posesia premiului trebuie parcuşi câţiva paşi: câştigătorul îşi poate revendica premiul până pe 13 mai. Pentru acest lucru trebuie să prezinte bonul original și o copie după actul de identitate la orice administrație fiscală, iar plata va fi făcută în 60 de zile.

Câştigul total, de un milion de lei, va fi împărţit între toţi cei care au bonuri de 6 până la 6,99 lei, validate de ANAF. Suma finală va fi impozitată cu 16%.

După ce au văzut rezultatul primei ediţii a loteriei fiscale, oamenii spun că vor începe să colecţioneze bonurile.

Următoarea extragere a Loteriei fiscale va avea loc în data de 17 mai. Atunci vor participa bonurile emise în luna aprilie.

Citiți și: Prima extragere a loteriei bonurilor fiscale, cu premii de un milion de lei: Bonurile fiscale câştigătoare
Cum vor fi extraşi câştigătorii la loteria bonurilor fiscale

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri