Sari la conținut

Cătălina Ponor: Am înalţat drapelul cât de sus am putut şi aşa voi face şi de acum înainte

Marii sportivi ai României le-au urat "La mulţi ani" românilor, joi, de Ziua Naţională, prin mesaje postate pe reţelele de socializare. Cătălina Ponor a scris că şi de acum înainte va înălţa drapelul României cât de sus va putea, iar Simona Halep a postat fotografii de la parada de la Arcul de Triumf, la care a fost prezentă.

"Am înălţat drapelul cât de sus am putut şi aşa voi face şi de acum înainte. La mulţi ani, România!", a notat gimnasta Cătălina Ponor pe Facebook.

Tot pe Facebook, Simona Halep a scris: "La mulţi ani, dragi români, la mulţi ani, România!", ea postând şi două imagini de la paradă. 

Tenismanul Horia Tecău a postat de asemenea un mesaj de Ziua Naţională: "Acest drapel.. Să te ridic cât mai sus, acolo unde te văd eu! La mulţi ani România! Îţi mulţumesc pentru tot ce-mi oferi!". Sportivul a ataşat o fotografie în care apare alături de Florin Mergea, ţinând drapelul României.

"La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a fost şi urarea Nadiei Comăneci, iar Gheorghe Hagi a scris: "La mulţi ani, România!".

Pugilistul Lucian Bute i-a îndemnat pe români să fie uniţi şi mândri de România: "Români, fiţi uniţi şi mândri de ţara noastră!".

"Astăzi, ca în oricare altă zi, să nu uităm că suntem români! Să fiţi mândri de asta întotdeauna! La mulţi ani tuturor românilor! La mulţi ani, România", a notat şi fotbalistul Claudiu Keşeru pe Facebook.

Denis Alibec a scris: "România, la mulţi ani! Să fii o ţară mândră de românii tăi!".

Şi Florin Gardoş a postat o urare pe reţelele de socializare: "Indiferent de greutăţi, să nu uităm să fim fericiţi şi să iubim că suntem români. La mulţi ani, România!