Cazul bărbatului din Brașov care și-a omorât toată familia. Ce spun vecinii

Data publicării:
barbat crima Brasov 270318 (2)

Brașovul e în stare de şoc, după o crimă aparent inexplicabilă. Un bărbat de 43 de ani şi-a omorât familia, după care a mers la poliţie şi s-a predat. Şi-a ucis soţia de 42 de ani şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Totul s-a întâmplat azi-noapte, când cei trei dormeau.

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov: S-a prezentat la sediul IPJ Brasov anunțând că și-a asasinat soția și cei doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13 ani.

Vecinii spun că bărbatul nu a dat niciodată semne de violență:

-E chiar la mine la scară, la etajul meu. De aia erau băieții ăia acolo... Îl ştiu. Şi, cum, fetița este omorâtă? Şi băiatul?

-Ați auzit ceva scandal ?

-Niciodată nu am auzit nimic, niciun fel de scandal.

*

-Nu-l cunosc ca om violent. Ca vecin, mă refer. Eu stau în scara cealaltă. Amândoi aveau afaceri.

-I-ați auzit certându-se?

-Nu, nu știu... niciodată. Ştiu că ea făcea sport în jurul lacului, pe aici.

Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care brașoveanul a recurs la acest gest.

„Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor efectuării acestor fapte. Bărbatul e în custodia polițiștilor. El s-a prezentat la secție în jurul orei 13:00. S-a constituit un dosar penal pentru omor calificat în acest caz”, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Se pare că omul acesta a avut niște probleme. Încercase să-și găsească liniștea undeva în zona unor culte religioase sau biserici. Cert e că nu a reușit să se liniștească acolo. A venit și a profitat că ceilalți membri ai familiei dormeau și a făcut ceea ce chiar nu trebuia făcut. A omorât 3 oameni care ar fi putut să se apere dacă ar fi fost în altă ipostază”, spune Dan Antonescu, expert criminolog.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri