Cazul primarului din Năvodari. Proba-cheie a fost un bilețel

Data publicării:
20112012 20biletel-34427

Întânirea dintre primar şi poliţist ar fi avut loc în biroul ofițerului. Atunci primarul i-ar fi cerut poliţistului să intervină într-un dosar care îl viza. La schimb, i-a propus două loturi de pământ. Nicolae Matei a scris pe un bilet suprafaţa terenurilor - 500 de metri pătraţi - dar şi actele pe care poliţistul trebuia să le aducă pentru a intra în posesia lor. Pentru a-i câștiga încrederea, polițistul a introdus biletul într-un aparat de tocat hârtia.

Pentru a aduce la dosar una dintre cele mai importante probe în acest caz, anchetatorii au dat dovadă de multă migală și răbdare. Au luat fiecare fâșie de hârtie pentru a o asambla la forma inițială. Așa au văzut ce a transmis primarul polițistului.

În motivarea instanţei pentru decizia de arestare pentru 29 de zile a primarului din Năvodari apare şi mărturia acestuia cu privire la bileţel.

Avocatul primarului din Năvodari a făcut recurs. Miercuri, Curtea de Apel București va hotărî dacă Nicolae Matei va fi cercetat în arest sau va fi pus în libertate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri