Sari la conținut

Ce scria presa din Costa Rica despre moartea lui Costel Comana

Moartea lui Costel Comana atrăgea atenția, în februarie, 2015, jurnaliştilor de la publicația The Tico Times. Aceștia menționau că, potrivit poliției, omul de afaceri s-a sinucis.

costa rica

Costel Comana s-a spânzurat în toaleta avionului la bordul căruia se îmbarcase în Bogota, adăuga sursa citată.

Aproape de aterizare, femeia alături de care călătorea Comana a alertat stewardesele, îngrijorată că partenerul ei nu s-a mai întors de la toaletă. Însoţitoarele de zbor l-au găsit pe omul de afaceri fără suflare, cu o eşarfă strânsă în jurul gâtului.

Costel Comana era acţionarul majoritar al companiei feroviare Regiotrans. Viaţa lui părea de invidiat până în 2014, când a început să aibă probleme de sănătate şi a suportat o intervenţie delicată la coloana vertebrală.

Apoi, în săptămâna care a precedat decesul, omul de afaceri a aflat că procurorii anticorupţie începuseră o anchetă care îi viza firma. Cu toate acestea, avea planuri de viitor şi nu dădea senzaţia că renunţă la luptă.

„Trebuia să fie pe 6 martie în București și tocmai vorbisem să facem Paștele împreună”, spune Cristi Pascu, prieten cu Costel Comana, potrivit Digi24 TV.

Conform Rise Project, Costel Comana a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea.