Ce scria presa din Costa Rica despre moartea lui Costel Comana

Data publicării:
costa rica

Moartea lui Costel Comana atrăgea atenția, în februarie, 2015, jurnaliştilor de la publicația The Tico Times. Aceștia menționau că, potrivit poliției, omul de afaceri s-a sinucis.

costa rica

Costel Comana s-a spânzurat în toaleta avionului la bordul căruia se îmbarcase în Bogota, adăuga sursa citată.

Aproape de aterizare, femeia alături de care călătorea Comana a alertat stewardesele, îngrijorată că partenerul ei nu s-a mai întors de la toaletă. Însoţitoarele de zbor l-au găsit pe omul de afaceri fără suflare, cu o eşarfă strânsă în jurul gâtului.

Costel Comana era acţionarul majoritar al companiei feroviare Regiotrans. Viaţa lui părea de invidiat până în 2014, când a început să aibă probleme de sănătate şi a suportat o intervenţie delicată la coloana vertebrală.

Apoi, în săptămâna care a precedat decesul, omul de afaceri a aflat că procurorii anticorupţie începuseră o anchetă care îi viza firma. Cu toate acestea, avea planuri de viitor şi nu dădea senzaţia că renunţă la luptă.

„Trebuia să fie pe 6 martie în București și tocmai vorbisem să facem Paștele împreună”, spune Cristi Pascu, prieten cu Costel Comana, potrivit Digi24 TV.

Conform Rise Project, Costel Comana a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri