Cea mai mare captură de heroină făcută de autoritățile din România

Data publicării:
traficanti droguri-1

Drogurile erau aduse din Turcia. Este cea mai mare captură de heroină făcută de autorităţile din Romania. Cei trei bărbaţi sunt acuzaţi acum de trafic internaţional de droguri.

„Cei trei suspecți – un cetățean turc și doi români – au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală pentru audieri, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc. Față de cei trei suspecți există bănuiala rezonabilă că au introdus ilegal în România și au transportat pe teritoriul țării noastre 10,323 kg de heroină, drog de mare risc provenind din Turcia. Cazul a fost instrumentat cu suportul de specialitate al lucrătorilor Direcției Operațiuni Speciale, la acțiune participând și lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT. 

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri