Ceață densă în 19 județe. Cursa aeriană București-Iași a fost anulată

Data publicării:
28122012 20ceata-40937

În județul Dolj, avertizarea este valabilă până la ora 15.00.

Moldova ar fi trebuit să iasă de sub avertizare, dar meteorologii au extins-o până la ora 16.00.

Tot până atunci este valabilă și avertizarea de cod galben de ceață pentru Muntenia, dar și pentru județele Brașov și Covasna.

Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu viteză redusă.

Curse aeriene anulate de ceață

Ceaţa se menţine în 19 judeţe din centrul, sudul şi estul ţării, dar şi în jurul Capitalei. Şoferii sunt avertizaţi să conducă atent, pentru că sunt porţiuni în care vizibilitatea este mai mică de 50 de metri.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cursa aeriană Bucureşti-Iași a fost anulată. După ore de aşteptare în aeroport, oamenii au aflat că nu vor mai putea ajunge la destinație.

Pe toate soselele din Bacău, Neamţ, Vaslui şi Iaşi s-a circulat cu viteza redusa în aceasta dimineață. Ceața a redus vizibilitatea în unele zone chiar sub 50 de metri.

Ceaţa a creat dificultăţi persoanelor din Moldova care au dorit să călătorească. S-a circulat greu pe drumul european 85, iar mai multe curse aeriene au fost anulate.

Două ore au aşteptat în aeroportul din Iasi pasagerii unei curse care trebuia să ajungă în capitală.

Mulți dintre pasageri au recurs la alte variante de transport pentru a nu pierde cursele din capitala spre destinațiile finale.

Reprezentanţii companiei de zbor vor fi nevoiţi să îi despăgubească pe pasageri sau să le ofere bilete pentru o altă cursă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri