Ceaţă în 32 de judeţe şi în Capitală. Porturile au fost închise. Ce curse aeriene interne sunt anulate

Data publicării:
ceata-1

Traficul aerian este în continuare perturbat din cauza ceţii. Mai multe curse au fost anulate după ce meteorologii au emis cod galben de ceaţă pentru 32 de judeţe, plus Capitala. Meteorologii spun că fenomenul va persista şi în orele următoare.

Încă sunt probleme în ceea ce priveşte traficul aerian: cursa Târgu Mureş - Otopeni şi retur a fost anulată. De asemenea, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă sunt anulate cursele dinspre Iaşi, Chişinău şi Baia Mare.

Şi şoferii sunt puşi în dificultate, pentru că mai multe drumuri naţionale şi europene, ca şi autostrăzile A1, A2 şi A3, sunt în ceaţă. Traficul este îngreunat de vizibilitatea scăzută, care pe alocuri este chiar şi sub 50 de metri.

În plus, traficul în principalele noduri maritime şi fluviale din sud-estul ţării era paralizat la ora 6:00. Nici o navă nu iese din porturile Constanţa, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia. Căpitanii vapoarelor care ar fi trebuit să acosteze au fost sfătuiţi încă de joi seară să rămână în rada exterioară până când condiţiile meteo vor deveni favorabile. Pe mare, vizibilitatea este scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Exista şi o veste bună: ceaţa s-ar putea risipi în acest weekend.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri