Cele mai aşteptate concerte din 2013

Data publicării:
26122012 20m 20concerte-40657

Rammstein, Depeche Mode şi Andrea Bocelli sunt aşteptaţi la Bucureşti.

Pe 5 februarie este aşteptat la Bucureşti Slash, cândva chitaristul celebrei formaţii Guns'n'Roses. Concertul de promovare a noului său album va avea loc la Sala Palatului.

Nostalgicii muzicii disco-dance din anii 80 vor putea să vadă la Bucureşti legendara trupă Bad Boys Blue. Concertul este programat la Cinema Patria, pe 14 februarie.

Pe 2 martie, acordurile iubitei melodii „Living Next Door to Alice” vor fi auzite pe scena Sălii Palatului. Cu alte cuvinte, formaţia Smokie revine în România. Ultima dată, Smokie au concertat în ţara noastră în octombrie 2011, la inaugurarea stadionului din Cluj.

Vaya con Dios, în turneu de adio

La mijlocul lunii martie, belgienii de la Vaya con Dios vor cânta pentru ultima dată în faţa fanilor români. La capătul unei cariere de 27 de ani pe scenă, trupa care a vândut 7 milioane de albume a inclus în turneul de adio şi ţara noastră.

Pe 11 aprilie, iubitorii de metal simfonic o pot asculta din nou pe Tarja Turunen. Fosta solistă a trupei Nightwish va urca pe scena Sălii Palatului, alături de o orchestră de excepţie compusă din peste 70 de instrumentişti.

Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, va susţine şi el un concert la Bucureşti pe 25 aprilie anul viitor. Compozitor, solist şi chitarist, acesta şi-a continuat cariera după despărţirea de Dire Straits. Spectacolul face parte din turneul de promovare al celui de-al optulea său album solo.

Depeche Mode se întoarce în România

Trupa Depeche Mode revine în România pe 15 mai, cu un nou album. Organizatorii promit un show grandios pe Arena Naţională.

Concertul tenorului Andrea Bocelli va avea loc pe 25 mai la Romexpo. Acesta va putea fi ascultat pentru prima dată live la Bucureşti, unde va interpreta celebrele sale melodii „Con te partiro” şi „Vivo per lei”.

Vara vine cu rock fără compromisuri într-un spectacol de excepţie. Fanii metalului teuton îi pot revedea pe cei de la Rammstein, care vor concerta pentru a doua oară în România, pe scena de la Romexpo în data de 28 iulie.

Germanii vor arunca în joc şi celebrele efecte pirotehnice, care încing atmosfera la spectacolele lor.

Un show grandios va susţine şi basistul trupei Pink Floyd, Roger Waters, pe 28 august în Piaţa Constituţiei. Muzica va fi însoţită de proiecţii impresionante şi decoruri grandioase. Spectacolul face parte din turneul The Wall, care până acum a avut aproape 200 de concerte, la care au participat peste trei milioane de spectatori în total.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri