Centrul Vechi s-a pregătit pentru Franţa - România

Data publicării:
terasa meci captura

Unii clienţi au mers în Centrul Vechi cu câteva ore înaintea începerii meciului Franţa – România, ca să-şi aleagă cel mai bun loc. În acelaşi timp, patronii terselor au făcut ultimele pregătiri.

„Suntem în pregătiri de o săptămână că ştiam că va fi un eveniment foarte important şi ne-am pregătit cu foarte multă bere, am dublat cantitatea faţă de o zi obişnuită. Suntem la aproape 40 de butoaie de bere şi suntem siguri că o să le vindem în seara asta”, spune Călin Tânţărean, managerul unui bar.

Pe mese au fost puşi fluturaşi cu programul meciurilor. Ca să atragă clienţii, alţii manageri au montat video proiectoare: „Cum am montat video-proiectorul, vin rezervări din oră în oră, aproape toate mesele sunt gata şi sper că ţine şi vremea cu noi. Chiar astăzi, pentru meciul de deschidere, din 18 mese mai avem doar una liberă”.

Comercianţii din zonă au simiţit şi ei că este momentul potrivit pentru afaceri, aşa că au pus în vânzare, chiar şi în raioanele cu sutiene şi lenjerie intimă, steaguri şi fulare tricolore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri