Cetăţean turc depistat când încerca să intre în România cu o carte de identitate bulgărească. Ce l-a dat de gol pe bărbat

Data actualizării: Data publicării:
Un polițist de frontieră verifică un pașaport.
Cetăţean turc depistat când încerca să intre în România cu o carte de identitate bulgărească.

Un cetăţean turc în vârstă de 27 de ani a fost depistat în timp ce încerca să intre în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, utilizând o carte de identitate eliberată de autorităţile bulgare care aparţinea de fapt altei persoane.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat luni pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetăţean bulgar în vârstă de 31 de ani, însoţit de un alt bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate bulgărească. La verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că existau diferenţe de fizionomie între persoana din fotografia cărţii de identitate prezentate şi pasagerul din autoturism, stabilindu-se că documentul de identitate aparţinea de fapt unei alte persoane”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ITPF Giurgiu.

În urma controlului amănunţit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra pasagerului mai multe documente personale valabile, constând într-un paşaport, o carte de identitate şi un permis de conducere, emise de autorităţile turce.

Astfel, s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţean turc în vârstă de 27 de ani, potrivit Agerpres.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei şoferului bulgar, dar şi a cetăţeanului turc, iar conform protocolului româno-bulgar, aceştia şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Editor : L.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri