Cezar Preda: Am auzit că o amazoană de la noi a băgat în spital trei bărbați

Data publicării:
25112012 20amazoana-35249

Cele două grupuri de susținători au pornit de dimineaţă să lipească afişe şi să împartă broşuri. Când s-au întâlnit pe una dintre străzile comunei Mărăcineni, au început să se insulte. De aici și până la bătaie a fost numai un pas.

Unul dintre tinerii agresați susține că a fost călcat în picioare atunci cînd a încercat să apere mașina în care se aflau materialele promoționale. „A ieșit o bătaie generală și așa s-a ajuns în situația în care eu mi-am luat cei mai mulți pumni și cele mai multe picioare”, spune Marian Nichițelea. „Mă doare ceafa, mă doare capul, mă doare piciorul, sunt amețit, stări de vomă,” enumeră el simptomele pe care le are.

O altă victimă, Manuel Iordache, relatează: „Am început să filmez incidentul, erau vreo 15/20 de persoane, l-au bătut pe colegul din față, i-au dat cu picioarele in cap. Și pe urmă au văzut că îi filmez. Și văzând chestia asta au tăbărât pe mine. M-au tras din mașină, mi-au luat telefonul mobil.”

Încăierarea a durat 10 minute, timp suficient pentru ca cele două tabere să distrugă și o mașină aflată întîmplător în zonă. „Ne-au furat stația de pe mașină, au tras de ușă, au blocat-o, au bruscat-o l-au lovit pe cel care era în partea dreaptă”, a relatat proprietarul mașinii.

„Au năvălit asupra lor o parte din echipa domnului Cezar Preda. Au fost bătuți”, susține Marian Ciolacu, candidat USL.

Cei din PDL au însă o cu totul altă variantă asupra incidentului. „Am înțeles că o amazoană de la noi a bătut trei bărbați și i-a băgat în spital, cu bâtele, am auzit povestea lor, de râsul curcilor, o femeie a bătut trei bărbați și i-a bagat în spital, vă dați seama ce penibili sunt”, a comentat Cezar Preda, președintele PDL Buzău.

Cazul a ajuns şi la Poliţie, care a întocmit dosar penal în care trei bărbați și o femeie sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Reprezentanţii USL au depus, după incident, plângeri penale pentru lovire și una pentru furt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri