Cezar Preda: Partidele nu se conduc cu banii pe masă. Elena Udrea: Dl.Preda să spună unde a văzut bani pe masă la PDL

Data publicării:
2302 20udreapreda-51177-1

Prezent la Consiliul Naţional al Conducerii Partidului Democrat Liberal, prim-vicepreşedintele Cezar Preda simte că valorile formaţiunii s-au pierdut: „Nu mai venim cu pieptul înainte, nu mai venim cu trandafirul la rever, simbolul nostru. Acum, pe PDL îl iubesc toţi pentru setea de putere.

Răspunzând unei alte declaraţii ale Elenei Udrea, care spune că PDL trebuie să revină repede la putere, Cezar Preda cere prudenţă: „Este un obiectiv, dar trebuie să fii apt să treci apa, să te refaci după o guvernare grea, trebuie să te refaci, să te reconstruieşti, să plăteşti şi să te reinventezi, nu cu soluţii miraculoase.” Luptele interne din partid s-ar putea transforma într-un flagel, în lipsa respectului, atrage atenţia Cezar Preda: „Vremea noastră este, vremea noastră vine. Ori ne respectăm, ori va fi pe viaţă şi pe moarte şi ne vom flagela singuri.

Contrareplica Elenei Udrea: „Domnul Preda să spună exact unde a văzut bani pe masă la partid”

Este foarte urât lucrul acesta. Domnul Preda trebuie să spună exact unde a văzut bani pe masă la partid. Dimpotrivă, eu am înţeles că mai avem datorii. Domnul Preda, dacă vorbeşte de demagogie, se referă în primul rând la propria situaţie pentru că, deşi pierde mereu alegerile, rămâne în conducerea partidului, este şi prim-vicepreşedinte... Ştiam că îşi dăduse demisia astă-iarnă. Abia a intrat în Parlament, dar acum e iar prim-vicepreşedinte şi dă lecţii de la tribună.

Eu accept schimbul de experienţă, dar nu cu colegi ca Cezar Preda, care pierd cam toate bătăliile în care intră. Sper că dânsul a făcut o greşeală şi aştept să îşi ceară scuze sau să spună exact la ce s-a referit când a spus că în partid se conduce cu banii pe masă”, a replicat Elena Udrea în faţa jurnaliştilor.

Pe aceeaşi temă:

Elena Udrea: „Nu poţi folosi în interiorul partidului aceleaşi argumente pe care le foloseşte USL atunci când ne atacă. A fi în opoziţie nu este o tragedie. Momentele Consiliului Naţional al Conducerii PDL de sâmbătă”

Vasile Blaga: Despre ce blaturi vorbim când doar unul din colegii care au câştigat colegiu este în Parlament

Elena Udrea: „Nu îmi pun problema să nu câştig preşedinţia PDL”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri