Sari la conținut

CFR: Opt trenuri care trec prin sud-vest sunt deviate. Tren suplimentar pe ruta Orşova-Bucureşti

De asemenea, în această perioadă şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări anunţate la nivel local.

CFR roagă pasagerii ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească. Lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informaţii telefonice-Staţii, potrivit Mediafax.

Pasagerii care aveau bilete la trenurile deviate, precum şi posesorii de abonamente vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul/călătoriile neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la http://www.cfrcalatori.ro/2482.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului CFR din staţii.

Pe aceeași temă