Cinci morți într-un accident rutier petrecut în apropiere de Ploiești

Data publicării:
politisti masina de politie fb politia romana 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, accidentul a avut loc pe DN 72 la kilometrul 74+500 de metri, într-o curbă, în apropierea sensului giratoriu de la intrarea în Parcul Industrial Ploieşti, relatează Nerws.ro.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism a derapat în curbă, iar maşina pe care o conducea s-a izbit din lateral de un autotren care circula regulamentar. 

Impactul a fost violent. Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani au murit pe loc.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Marius Mihai, a declarat că a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarceare pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite dintre fiarele maşinii.

TIR-ul era încărcat cu plăci de rigips. La fața locului s-au deplasat două mașini de pompieri, o ambulanță, un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru pasagerii care au rămas încarcerați și nu le-a rămas decât să constate decesul. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 1:30. Traficul în zonă a fost restricționat, potrivit presei locale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri