CINSTErna ProFM face plinul ascultătorilor

Data publicării:
profm

Andrei Gheorghe, în echilibru perfect pe o cinsternă! Aşa şi-a început dimineaţa DJ-ul ProFM. Alături de colegul lui, Greeg, de la matinalul ProFM, Andrei Gheorghe a urcat pe o cisternă plină cu carburant şi a traversat-o fără teamă.

Bucureştenii care s-au oprit să facă plinul în benzinăria MOL au asistat, cu surprindere, la o lecţie de echilibristică ţinută de nimeni altul decât de Andrei Gheorghe. Cei doi matinali de la ProFM au învăţat, pas cu pas, tehnicile de pornire şi de funcţionare ale unei cisterne plină cu motorină şi au mărturisit că nu le-ar displăcea să conducă un astfel de vehicul. „Astăzi aici are loc o acţiune unică în istoria poporului român, e unică, pentru că noi refacem cisterna ProFM. O să fie patru ore în fiecare zi şi în cele patru ore câştigi un plin de benzină. Ascultătorii trebuie să asculte ProFM. După trebuie să asculte ProFM şi apoi…să asculte ProFM”, spune Andrei.

gheorghe si greeg cinsterna
gheorghe si greeg cinsterna

Andrei Gheorghe şi Greeg au dat astfel startul unui nou sezon al cele mai populare campanii de la ProFM: CINSTErna ProFM! Până pe 17 noiembrie, cei care ascultă ProFM şi prind orele norocoase: 09.00, 12.00, 15.00 şi 18.00, de luni până vineri, pot câştiga un plin de carburant pentru maşină de la MOL România.

Şapte mii de litri de carburant a pregătit ProFM pentru câştigătorii concursului CINSTErna ProFM. Regulile sunt foarte simple și le explică GreeG, realizatorul matinalului ProFM: „Să asculte ProFM în fiecare zi, să se înscrie prin SMS la 1872 cu tarif normal în momentul concursului şi dacă eşti al 100-lea, frăţioare, rezervor să ai! În fiecare zi, la 9:00, 12:00, 15:00 şi 18:00, patru plinuri norocoase!”

În primele două ediţii ale concursului CINSTErna ProFM s-au înscris peste 200 de mii de participanţi. 280 dintre ei s-au ales cu rezervoarele pline.

Înscrierile se pot face de luni până vineri, până pe data de 17 noiembrie.  

Detalii pe www.profm.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri