Ciprian Ciucu, despre referendum: Sorin Oprescu a încercat să se spele pe mâini

Data publicării:
ciprian ciucu

Pentru ei n-a fost niciodată o prioritate. Opt hingheri şi 50 de salariaţi. Vine Oprescu şi varsă lacrimi, în loc să spună: Aveţi probleme cu personalul. Mi se pare o ipocrizie imensă. Oprescu a încercat să se spele pe mâini. Sunt intersaţi să prelungească problema. E un mod de a sifona banii primăriei. Oprescu a atribuit un contract fiului său, prin firma unui prieten. Acum fuge de responsabilitate, ne cheamă la referendum”, a comentat directorul de programe de la Centrul Român de Politici Europene, la Digi24.

Ciprian Ciucu le-a cerut iubitorilor de animale să gândească raţional, întrebându-se de ce nu protestează și împotriva deratizării.

Acesta s-a declarat de acord cu referendumul, considerând că măsura va tranșa problema.

DNA-ul trebuie să intre pe fir. În Constanţa, Timişoara sunt probleme. Sunt organizații neguvernamentale care n-au sifonat bani de la primării. Principala noastră ţintă sunt asociaţiile-fantomă din primării. DNA-ul ar trebui să se uite în ograda acestor primării”, a mai susținut Ciprian Ciucu.

Directorul de programe de la Centrul Român de Politici Europene a mai sugerat ca doar persoanele fizice să aibă drept de adopție.

Ciprian Ciucu a scris un articol în care a invitat cetățenii să propună soluții concrete pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi.

Trebuie să facem ceva în privinţa asta! Ceva decisiv! Şi pentru asta avem nevoie să ne organizăm şi noi. Iubitorii iresponsabili de câini (eu sunt un iubitor responsabil de animale, inclusiv câini) sunt foarte bine organizaţi iar politicienilor le este frică că dacă vor eutanasia câinii nu vor mai primi votul iresponsabililor”, a scris acesta pe site-ul contributors.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri