Ciprian Marica: Românii sunt umiliți la cozile interminabile pentru viză de la ambasada SUA

Data publicării:
icon marica

 

Foto: Ciprian Marica

La doar câteva zile, am trecut din întâmplare pe lângă ambasada SUA. Prietenii români sunt tratați... nici nu vreau sa spun cum. Umiliți, zic eu, la cozi interminabile la vize. Am câteva întrebări pentru conducătorii noștri care s-au tot pozat cu americanii: i-ați controlat de vize? I-ați dus sa vadă cum sunt tratați 'prietenii' lor românii, parteneri strategici? Voi o sa veniți vreodată la o asemenea coadă, sa vorbiți cu oamenii care sunt umiliti acolo? Soldații americani vin și pleacă oricând doresc fără să-i întrebe cineva de sănătate. Se construiesc baze americane pe teritoriul tarii noastre. Cetățenii romani în schimb nu sunt îndeajuns de buni sa pășească pe teritoriul american decât după ce îmbătrânesc la cozi”, a scris Ciprian Marica.

Foto: Ciprian Marica

Atacantul de la Getafe a încărcat și două fotografii în care se observă că cel puțin câteva zeci de persoane așteaptă la coadă în fața Ambasada Statelor Unite.

Dragi americani și occidentali de toate felurile, suntem cel puțin la fel de buni ca voi, în toate domeniile! Nu suntem reprezentați de elemente izolate, uscături care există în orice societate. Merităm să fim tratați cu respectul cu care vă tratăm și noi. Iar cei care vor fi aleși în aceste zile să ne reprezinte în Europa, trebuie în primul rând să lupte pentru demnitatea românilor de pretutindeni și pentru libertatea de circulație a cetățenilor care i-au votat!”, a subliniat sportivul român.

Vicepreședintele american Joe Biden a efectuat săptămâna aceasta o vizită oficială la București. El a vizitat România pentru două zile, în contextul crizei ucrainene, apoi a plecat în Cipru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri