Circulația la metrou între stațiile Aviatorilor și Pipera a fost reluată

Data publicării:
metroul mediafax

Actualizare 12:40: Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată și pe linia 2 între stațiile Aviatorilor și Pipera, potrivit Metrorex.

Actualizare 10:45: Circulaţia la metrou este blocată la staţia Pipera, pe linia doi. Traficul este îngreunat deoarece în ambele sensuri se circulă pe o singură linie, potrivit Mediafax.

Traficul este blocat pe linia 2, iar între staţiile Pipera şi Aviatorilor se circulă pe firul 1, astfel că s-a dublat timpul de așteptare.

Reprezentanţii Metrorex au estimat că circulaţia la staţia Pipera, pe linia 2, ar putea fi reluată în aproximativ 30 de minute.

Actualizare 10:00: Sunt sute de oameni care așteaptă în stația de metrou Victoriei 1 pentru că nu se pot deplasa în stațiile spre Pipera.

Potrivit Metrorex o garnitură este blocată în zona Pipera. În stația Piața Victoriei nu mai funcționează în acest moment panourile electronice.

Oamenii nu sunt agitați, informează corespondentul Digi24 aflat la fața locului.

Trei garnituri de metrou au ajuns în stația Victoriei, care au încercat să îi ia pe oameni, însă penultima garnitură s-a defectat.


Este o mică defecțiune din cauza situației de afară, ploi abundente. La depoul Berceni avem o situație la suprafață, trenurile ies la suprafață. Acolo s-a făcut un scurt circuit și s-a defectat un tren”, a spus Aurel Radu, directorul Metrorex, la Digi24.

Directorul Metrorex a dat asigurări că circulația se va relua în scurt timp. Acesta a menționat drept cauză faptul că stația de metrou Berceni este la suprafață, iar riscul de scurtcircuit este mai mare.

Aurel Radu a mai spus că nu este o problemă „atât de gravă”. Cauza defecțiunii de la depoul Berceni este un scurtcircuit. Garnitura va fi împinsă în remiză, iar „în maxim 10 minute” traficul va fi normal.

Directorul a menționat că nu are informații privind traficul blocat la metrou în stația Eroii Revoluției.

De asmenea, transportul în comun pe liniile de tramvai 1, 8, 11, 25 şi de troleibuz 71, 93 şi 96 este blocat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri