Sari la conținut
News Alert

Circulație blocată la metrou în această dimineață. Un bărbat a decedat

Circulaţia metrourilor a fost blocată pe o linie în staţia Mihai Bravu, vineri dimineață, la o oră de vârf, pentru că un pasager a leşinat într-un vagon. Mecanicul a oprit trenul și a anunțat Salvarea. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita pe bărbat, acesta a decedat.

ACTUALIZARE -  Bărbatul căruia i s-a făcut rău la metrou, vineri dimineață, a decedat, medicii de la Ambulanță încercând să-l resusciteze mai bine de o oră, 

„S-a declarat decesul, după mai mult de o oră de resuscitare”, a declarat, pentru Agerpres, managerul Serviciului de Ambulanță București — Ilfov, Alis Grasu.

Bărbatul avea 55 de ani și i s-a făcut rău în timpul mersului cu metroul la stația Timpuri Noi.

Potrivit lui Alis Grasu, prima salvare a sosit la 12 minute de la apel, bărbatul fiind găsit în stop cardiorespirator și s-au început manevrele de resuscitare. În scurt timp a sosit și cea de-a doua ambulanță.


 

Telespectatorii ne-au trimis imagini din care se poate observa cum un echipaj SMURD acordă pasagerului primul ajutor:

incident metrou 7 270117incident metrou 8 270117

Metrorex a precizat că, potrivit procedurii, călătorului i se acordă primul ajutor în tren. 

Din cauza acestui incident, s-a circulat cu dificultate pe ruta Dristor - Eroilor.

Garnitura în care s-a întîmplat incidentul a staţionat 10 minute, iar, după plecare, traficul a fost dificil, mai ales că era oră de vârf la metrou - cei mai mulţi călători se îndreptau spre serviciu.

(sursa: Digi24)

Pe aceeași temă