Incendiu într-o canalizare în zona Mihai Bravu

Data actualizării: Data publicării:
pompieri

Circulaţia autoturismelor a fost reluată pe un sens de mers după ce a fost  blocată, în zona Mihai Bravu, în urma unui incendiu care a izbucnit în canalizare. Pompierii intervin de mai bine de trei ore după ce din mai multe guri de aerisire a fost observat un fum negru.

ACTUALIZARE - Potrivit unui comunicat RADET, incendiul din galeriile de termoficare din bulevardul Mihai Bravu nu afectează furnizarea agentului termic pentru apa caldă şi încălzire.

„Bucureşti, 13 noiembrie - RADET anunță, duminică, că incendiul aflat în desfăşurare în galeriile de termoficare ale Magistralei 2 Sud, pe bld. Mihai Bravu din sectorul 3 (de la pasajul Piața Muncii până la intersecția cu strada Baba Novac) nu afectează punctele termice aflate în apropiere, nefiind oprită furnizarea agentului termic pentru apa caldă şi încălzire.

Echipele de intervenție ale RADET, ISU şi pompieri se află la fața locului pentru stingerea incendiului”, potrivit comunicatului RADET.


 

ACTUALIZARE - Circulaţia autoturismelor a fost reluată pe un sens de mers. 

Pompierii intervin şi în acest moment şi spun că va mai dura până vor reuşi să lichideze incendiul.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de oamenii străzii care s-au adăpostit în canalizare. 

Circulaţia autoturismelor a fost blocată mai bine de trei ore, pentru că din mai multe guri de aerisire a ieșit fum negru.

161113_INCENDIU_CANAL_MIHAIBRAVU_10_INQUAM_Octav_Ganea_
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Conform șefului echipajului de pompieri, în interiorul canalizării, temperatura a ajuns la 1500 de grade Celsius, iar la gura canalizării, temperatura este de 200 de grade Celsius.

Incendiu Mihai Bravu
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Una dintre cauzele izbucnirii incendiului ar fi cea a oamenilor străzii care locuiesc în canalizare pe timpul sezonului rece și care ar fi dat foc mai multor obiecte.

Incendiu mihai bravu
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri