Circulație „ca la țară” pe cel mai mare bulevard din Craiova

Data publicării:
trafic

De două luni, pe cel mai mare bulevard din Craiova, utilajele de decopertare au răzuit ambele sensuri de mers. În urma lor au rămas diferenţe de nivel de 20 de centimetri, în intersecţii şi la gurile de canal.

Şoferii au ajuns la capătul răbdării. Se târăsc în coloane care înaintează cu 15 kilometri la oră, în maşinile care se zdruncină continuu.

- Arată dezastru. Nu se poate aşa ceva. Eu am venit cu maşina şi o las parcată în oraş ca să merg cu taxi. Îţi distrugi maşina.

- Foarte prost, sub orice critică. Să sperăm că cât de curând se va pune asfaltul ca aşa nu se mai poate circula.

Poliţia Rutieră a sesizat problemele cauzate de ritmul lent al lucrărilor. Chiar zilele trecute i-au amendat pe constructori cu 6.300 de lei.

Alin Apostol purtator de cuvant IPJ Dolj: „Totodată, i s-a atras atenţia că în situaţia în care nu se va remedia această problemă aceste sancţiuni vor continua.”

Doar o cincime din toată strada mai are asfalt. Lucrarea ar trebui să fie gata până la sfârşitul anului. Primăria ameninţă însă constructorul cu rezilierea contractului, dacă nu se rezolvă mai repede problema gropilor.

Mihai Genoiu, viceprimar Craiova: „Nu vom permite să se mai înainteze cu lucrările până când nu vom avea un grafic pe zile a lucrărilor decopertare asfaltare.”

Firma de construcţie nu a vrut să ofere, deocamdată, un punct de vedere. Reabilitarea Căii Bucureşti din Craiova face parte dintr-un proiect cu fonduri europene care presupune si reabilitarea rețelei electrice si asfaltarea trotuarelor și parcărilor. Valoarea totală a proiectului este de peste 23 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri