Sari la conținut

Circulație deviată pe A1, din cauza unui accident

Atenţie la drum dacă plecaţi din oraş. Au fost coloane de maşini întinse pe patru kilometri pe autostrada Bucureşti-Piteşti din cauza unui accident de circulaţie care avut loc în această dimineaţă.

3

Două persoane au fost rănite după ce maşinile în care erau s-au lovit. Poliţiştii nu au aflat încă cine şi cum a provocat accidentul.

La această oră este blocată a doua bandă şi autorităţile au deviat circulaţia pe drumul judeţean 401A, Bolintin-Vale pentru a evita un blocaj total.

Telespectatorii ne-au trimis imagini cu incidentul de pe A1, imagini în care vedem şiruri lungi de maşini şi vehiculele implicate. Una dintre ele pare serios afectată: are inclusiv roţile rupte.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.