Circulaţie feroviară între Timişu de Sus şi Predeal a fost reluată

Data publicării:
trenuri zapada mediafax

 

ACTUALIZARE 16.50. Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale de trafic pe firul I între stațiile Timișu de Sus - Predeal, garniturile circulând pe această distanță cu locomotive electrice, începând cu ora 14,44, informează Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA.

Pe firul II trenurile de călători și-au reluat circulația cu tracțiune diesel, începând cu ora 11,02.

Echipele feroviare se află în continuare în linie curentă, urmând să intervină pentru remedierea defecțiunilor survenite la firul de contact și pe firul II, astfel încât circulația trenurilor să se poată desfășura și pe această distanță cu locomotive electrice.

Traficul feroviar pe raza județului Brașov se desfășoară în continuare în condiții meteo nefavorabile.


Au fost afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile trenul R 3002 care circulă pe ruta Braşov - Bucureşti Nord, IR 1745 Bucureşti Nord - Cluj Napoca, IR 1637 Bucureşti Nord - Braşov, IR 1644 Salva - Bucureşti Nord, IR 1648 Bistriţa Nord - Bucureşti Nord şi trenul IR 1642 care circulă pe ruta Baia Mare - Bucureşti Nord, potrivit informaţiilor transmise de CFR.

Călătorii pot solicita informaţii despre eventualele întârzieri în traficul feroviar, din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la numărul de telefon 021/9521.

În judeţul Braşov, unde marţi au fost probleme din cauza zăpezii, fiind închis pentru deszăpezire inclusiv Drumul Naţional 1, se circulă în condiţii bune, miercuri dimineaţă, şi nu a mai nins.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri