A fost reluată circulația feroviară între Ploiești și Buzău. O balustradă de beton s-a prăbușit pe șine

Data actualizării: Data publicării:
balustrada-prabusita-cfr-prahova

Circulaţia feroviară a fost blocată, vineri dimineață, pe ambele sensuri pe ruta Ploieşti-Buzău, după ce o balustradă a căzut pe șine. Mai multe trenuri de călători au fost oprite în stații. Traficul feroviar pe acest segment a fost reluat la prâns. 

Actualizare 12:30. Reprezentanţii Prefecturii Prahova au anunţat, vineri la prânz, că traficul feroviar pe ruta Ploieşti - Buzău s-a reluat, după ce de dimineaţă a fost blocat din cauza unei balustrade de 15 metri, care a căzut pe reţeaua de înaltă tensiune CF, între localităţile Moara Noua şi Bărcăneşti.


ISU Prahova anunță că pompierii militari acționează cu un echipaj pentru asigurarea zonei ca urmare a căderii unei balustrade de 15 metri, pe rețeaua de înaltă tensiune CF între localitățile Moara Nouă și Bărcănești.

Este vorba despre podul de pe șoseaua de centură a Ploieștiului.

Nu sunt victime, din primele verificări.

Balustrada din beton a cedat din cauza uzurii, traficul trenurilor fiind deocamdată blocat pe ruta Ploiești-Buzău, pe ambele sensuri.

Trei trenuri de călători sunt oprite în stații: două în Valea Călugărească și unul în Ploiești Sud.

Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 500 Ploieşti Sud – Buzău, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată între localităţile Bărcăneşti şi Moara Nouă, judeţul Prahova, şi a rupt firul de contact. Evenimentul nu s-a soldat cu victime”, a precizat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri