Circulaţie îngreunată pe drumuri naţionale din cinci judeţe, din cauza zăpezii

Data publicării:
drum zapada

Centrul Infotrafic a anunţat marţi dimineaţă că nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţie întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în judeţul Vâlcea, pe DN 7A Voineasa - Obârşia Lotrului, între kilometri 50-91, s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ doi centimetri.

În judeţul Caraş-Severin, pe DN 57B Oraviţa - Anina, între kilometri 11-16 este un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru.

De asemenea, un strat de zăpadă de aproape un centimetru s-a depus şi pe porţiuni de drum din judeţele: Bihor - pe DN 1H la Sinteu şi pe DN 75 la Măgura; Alba - pe DN 67C la Sugag; Harghita - pe DN 13B Bucin - Borzon.

În judeţul Sibiu, pe DN 7C Bâlea Cascadă este zăpadă frământată de unu-trei centimetri, potrivit CNADNR.

Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri au acţionat în total cu 156 de utilaje şi au răspândit 734 de tone de material antiderapant, în judeţele: Argeş, Prahova, Dolj, Vâlcea, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara, Cluj, Bistriţa, Bihor, Maramureş, Alba, Sălaj, Braşov, Mureş, Harghita, Covasna, Sibiu, Iaşi, Neamţ şi Suceava, a precizat CNADNR.

Şi pe autostrada A3 Transilvania s-a intervenit preventiv cu trei utilaje şi au fost răspândite zece 10 tone de sare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri