Circulație întreruptă temporar la metrou, o femeie a căzut pe șine

Data actualizării: Data publicării:
sinucidere metrou

Un incident la metroul bucureştean a povocat întreruperea temporară a circulației, marți dimineaţă. O femeie a căzut pe linia de tren în staţia Aurel Vlaicu.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Metrorex, aceasta a fost rănită.

O anchetă va stabili dacă a fost un accident sau dacă femeia a încercat să se sinucidă. Circulaţia trenurilor a fost blocată circa jumătate de oră pe magistrala 2, între staţiile Pipera şi Aviatorilor, unul dintre cele mai aglomerate tronsoane ale metroului bucureştean.

Metrorex informează că incidentul s-a petrecut la ora 08:57, când o călătoare aflată în stația Aurel Vlaicu a fost lovită de trenul care circula în direcția Berceni. Mecanicul a frânat trenul pentru a evita impactul. Persoana a fost scoasă din calea de rulare, urmând să i se acorde primul ajutor de către echipele medicale.

Acum, circulația trenurilor de metrou se desfășoară în condiții normale.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri