Sari la conținut

Clubul Bamboo a ars din temelii și în 2005

Clubul Bamboo a mai fost mistuit de flăcări în iunie 2005. Atunci, Cătălin Botezatu, acţionar, spunea că focul a fost pus intenţionat, dar patronul Joshua Castellano spunea că „singurul vinovat este natura”.

Cu o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, clubul Bamboo avea o scenă construită de aceeaşi echipă care a ridicat scenele pentru Cirque du Soleil şi Moulin Rouge.

Clubul Bamboo a fost fondat în urmă cu 15 ani de Joshua Castellano. Pe pagina sa de Facebook scrie că este proprietarul Bamboo Club Bucureşti, precum şi al Ballrooms Bucureşti şi Le Gaga Bucharest, Le Gaga Mamaia, Bamboo Miami Beach. 

Joshua Castellano s-a retras din acţionariat, clubul fiind condus de Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo Castellano, patronul firmei care administrează clubul. 

Din 2005, de când a ars în întregime, clubul a trecut prin multe schimbări, „dezvoltându-se şi devenind un deschizător de drumuri în moda cluburilor de noapte în Bucureşti”, scriu reprezentanţii localului. 

Situat pe malul Lacului Tei, clubul a fost distrus complet de flăcări prima dată în 2005, în urma unui incendiu izbucnit pe terasa din lemn a discotecii. Atunci, în mai puţin de o oră, clubul a fost distrus. Avea o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, fiind format din două clădiri, cu o investiţie de 5 milioane de euro. 

„Bamboo Club a fost fondat în 2002 şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din sud-estul Europei, graţie unei capacităţi uimitoare şi unui stil unic. Construit să impresioneze prin decor, muzică, dansatori, show-uri. Artişti internaţionali cunoscuţi care au urcat pe scena clubului Bamboo au stabilit un standard între cluburile de noapte din Bucureşti, la nivel înalt”, este prezentarea clubului pe pagina de Facebook. 

În 2010, a fost construită o nouă scenă spectaculoasă, de către echipa care a ridicat scena pentru Cirque du Soleil şi Moulin Rouge. 

Clubul avea o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, iar scena era înconjurată de scaune pentru VIP-uri, în timp ce DJ-ul îşi desfăşura activitatea în jurul scenei. Arhitectura extravagantă, decorul sofisticat şi stilul original au definit clubul Bamboo. 

În urma incendiului din 21 ianuarie 2017, clubul a fost distrus din nou în totalitate.

(sursa: News.ro)

Pe aceeași temă