Cod portocaliu de vreme rea. Prefectul de Buzău: „Suntem pregătiți să intervenim în orice situație”

Data publicării:
microbuz iarna- 4098886-Mediafax Foto-Ciprian Sterian 1

Maria Buleandră, prefectul județului Buzău, a declarat pentru Digi24 că „fiecare instituție știe exact ce trebuie să facă”.

„Vor fi monitorizați în permanență toți responsabilii de drumuri. S-au transmis sms-uri către toți primarii cum să procedeze, la nivelul județului sunt încheiate contracte de deszăpezire. Suntem pregătiți să intervenim în orice situație. Avem utilaje, contractele sunt încheiate pe drumurile județene de Consiliul Județean, sunt 63 de utilaje, secția de Drumuri Naționale are utilaje proprii și închiriate, au și primăriile”, a declarat Maria Buleandră, prefectul județului Buzău.

Cele 200 de persoane care au nevoie mâine de dializă vor fi aduse astăzi la spital, a mai anunțat prefectul județului. În plus, în cazul celor 210 de femei gravide s-a dispus ca cel din ultimul trimestru de sarcină cu probleme să fie internate în maternitate.

Maria Buleandră, prefectul județului Buzău, a recomandat șoferilor să-și echipeze mașinile în mod corespunzător și să nu plece de acasă dacă nu este nevoie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri