Sari la conținut

#Colectiv. Cele mai bune fotografii ale lui Miluță Flueraș, expuse la Sibiu

În seara fatidică de 30 octombrie, Miluţă Flueraş venise la concertul trupei Goodbye to Gravity împins de cele două mari pasiuni ale lui - fotografia şi muzica rock. Flăcările izbucnite în clubul Colectiv l-au ars pe braţe şi pe piciorul stâng.

Din fericire, tânărul de 28 de ani a fost scos din local de primii salvatori sosiţi la locul nenorocirii. O ambulanţă l-a dus la Spitalul de Arsuri, unde se află încă internat şi la patru săptămâni de la tragedie. Ca să-l ajute financiar, colegii lui de breaslă au organizat o expoziţie cu 30 de fotografii realizate de Miluţă Flueraş, la concertele din ţară şi străinătate unde a participat.

Sebastian Marcovici, organizatorul expoziţiei din Sibiu: „Ieri a avut o operație și i-am promis că următoarea expoziție o să facem tot la Sibiu, dar să vină și el”.

Tânărul le-a mulţumit pentru sprijin prin intermediul Facebook-ului. De altfel, Miluţă Flueraş a folosit reţeaua socială pentru a ţine legătura cu apropiaţii.

Miluţă Flueraş: „Miercuri voi avea a doua intervenție chirurgicală pentru aplicarea mai multor grefe la nivelul mâinilor și piciorului stâng. Operația a decurs okay, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm. Mulțumesc pentru mesaje și să ne revedem cu bine cât mai curând!”.

Tot pe Facebook, fotograful a primit un mesaj de încurajare de la una din formaţiile sale preferate, Sepultura. 

Pe aceeași temă