#Colectiv. Emoție developată. Tragedia din 2015, comemorată printr-o expoziție foto, în Slatina

Data publicării:
foto

Cele 25 de fotografii alb-negru surprind cele mai intense trăiri ale unei persoane care a pierdut pe cineva drag în tragedia din Colectiv. În faţa obiectivului, modelul Alexandra Golubovici a trăit sentimente de tristeţe, neputinţă şi agonie. Special pentru şedinţa foto, tânăra şi-a tatuat pe corp un mesaj grăitor: „Find me alive”, adică „Găseşte-mă în viaţă”.

Alexandra Golubovici, model: „Am făcut tatuajele în memoria prietenului pe care l-am pierdut acolo și am stabilit că această ședință foto ar fi mult mai frumoasă și cu o încărcătura emoțională mult mai mare dacă am încerca să exprimăm in imagini povestea tatuajelor”.

Maria Racovițan, fotograf: „Fotografiile mele spun multe, Alexandra spune multe. Alexandra spune toate trăirile pe care le are un om care pierde pe cineva drag și am suprins asta în cel mai frumos mod, prin fotografie”.

Tehnica folosită și mesajul i-au impresionat pe toți cei care au venit să vadă expoziția. Cel mai emoţionat a fost tatăl Mariei.

Valeriu Ciurea, directorul Centrului Cultural Slatina: „Constat cu bucurie, nu cu tristețe, ca a preluat si m-a întrecut in ceea ce am făcut eu de-a lungul vieții, ea este la început si face un pas ca un salt pentru mine”.

Expoziția rămâne deschisă în Slatina pentru următoarele două săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri