#Colectiv | Imagini pe care nu le-aţi văzut până acum

Data publicării:
colectiv

Imaginile cu tinerii scoşi pe braţe din clubul Colectiv au lăsat urme adânci în memoria tuturor. Intervenţia echipelor de salvare a fost surprinsă în cel mai mic detaliu. Şocul a fost puternic, chiar şi pentru salvatori. Nu ştiau pe cine să ajute mai întâi, trebuiau să-i oprească şi pe cei care încercau disperaţi să se apropie de intrarea în club, pentru că ştiau că cineva drag a fost înăuntru.

Nici cei care locuiesc în zonă nu vor uita prea curând noaptea de 30 octombrie 2015. Au ieşit din case goniţi de fumul puternic. În stradă, fiecare a ajutat cum a putut.

Imaginile filmate de un amator – imagini care nu au mai fost difuzate până acum – sunt surprinse emoţiile acelor momente, disperarea, dar şi solidaritatea celor veniţi la faţa locului pentru a da o mână de ajutor.

„Au pus artificiile sus pe schelă şi a luat foc cu tot cu schelă şi a căzut pe ei.”

„Ne uitam la televizor. Pompierii, salvarea şi fum. Ne-a intrat în casă. Era casa plină de fum.”

„(Ce aţi văzut? Povestiţi-ne!) Arşii, morţi. Foarte mulţi. Mulţi. Mult tineret a murit. (Aţi încercat să-i ajutaţi?) Da. Cu pături. Am pus pe ei, dar nu ne-au dat voie să ne apropiem de ei. (Aveau arsuri?) Mulţi. Ce am văzut cred că n-am să mai văd toată viaţa mea.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri