#Colectiv. Mesajul ambasadorului Statelor Unite

Data publicării:
klemm

Şi ambasadorul Statelor Unite a transmis un mesaj, la un an de la tragedia din Colectiv. Hans Klemm aminteşte de zecile de mii de români care au ieşit în stradă şi au transmis că îşi doresc o Românie în care să nu se mai moară din cauza corupţiei. De asemenea, pe pagina de Facebook a Ambasadei Statelor Unite a fost postată o imagine care evocă doliul în memoria victimelor Colectiv.

klemm

Astăzi ne amintim de cei care și-au pierdut viețile sau au fost răniți în tragicul incendiu, care putea fi prevenit, de la Colectiv, de acum un an. Din tragedie a răsărit speranța. Zeci de mii de români s-au adunat pașnic pentru a-și exprima dorința unei Românii lipsite de corupție, cu o guvernare transparentă, ce răspunde nevoilor cetățenilor și este deplin implicată într-o Europă întreagă, liberă și în pace. Acum, când le plângem din nou pe victime, Ambasada SUA îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă,” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Statelor Unite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri