Concert vocal-simfonic extraordinar, dedicat Centenarului, la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
piata unirii oradea

Joi, 30 august 2018, începând cu ora 19:00, va avea loc în Piața Unirii a municipiului Oradea SIMFONIA MARII UNIRI, un concert vocal-simfonic extraordinar dedicat Centenarului.

Concertul vizează celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire, precum și sprijinirea prin achiziția de instrumente muzicale a artiștilor din Republica Moldova, tărâm ce în urmă cu un secol făcea parte din teritoriul întregit al României.

Evenimentul este organizat de către Rotary Club Oradea și are ca protagoniști Corul și Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Oradea, soprana Tatiana Costiuc (R. Moldova) și violonistul Remus Rîmbu.

Pentru marcarea acestui eveniment istoric, dirijorul Romeo Rîmbu a pregătit un program deosebit, cu partituri celebre din creația românească și universală: Porumbescu, Dimitrescu, Brediceanu, Beethoven, Mozart, Verdi, Dvorak, Brahms, etc.

În vederea susținerii acestui scop caritabil, spectatorii sunt invitați să facă donații în valoare de 50 de lei, în urma cărora vor primi invitații. Acestea se pot obține la Casieria Teatrului Regina Maria, luni-vineri între orele 12:00- 18:00, sâmbătă- duminică 10:00-13:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri