CONCURS. TAROM oferă bilete gratuite celui care va crea noile uniforme pentru angajaţi

Data publicării:
tarom 20mediafax-51909

Designerii care doresc să participe pot trimite desenele până cel târziu în data de 20 martie.

Proiectul câştigător va fi stabilit de o echipă internă TAROM şi va fi anunţat public, iar designerul câştigător va trebui să dezvolte şi schiţele tehnice ale uniformelor. Premiul acordat câştigătorului va consta în bilete gratuite acordate pe toate destinaţiile proprii ale companiei TAROM, în valoare totală de de 4.990 euro, informează compania.

Uniforme de iarnă și de vară

Candidaţii trebuie să depună desene ale uniformelor, în variantă de iarnă şi de vară, pentru piloţi şi însoţitori de zbor.

Pentru piloţi, uniformele includ variantă de vară (sacou, pantaloni, cămaşă cu mânecă scurtă, cravată) şi variantă de iarnă (sacou, pantaloni, cămaşă cu mânecă lungă, cravată, impermeabil, palton).

Pentru însoţitorii de bord băieţi uniformele includ de asemenea o variantă de vară (sacou, vestă, cămaşă cu mânecă scurtă, cravată, pantaloni) şi o variantă de iarnă (sacou, vestă, cămaşă cu mânecă lungă, cravată, pantaloni, palton, impermeabil).

Pentru stewardese, uniformele trebuie să includă aceleaşi piese ca pentru însoţitorii de bord băieţi, la care se adaugă fustă, rochie, tocă şi eşarfă în loc de cravată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri